top of page

Over Ceciel Broekman

IMG_2383.jpg

Schildersbedrijf Broekman te Meppel is een bedrijf dat al een aantal jaar actief is in de schilders branche. Als eigenaar en enige schilder van het bedrijf, sta ik, Ceciel Broekman, garant voor hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service. Als professioneel schildersbedrijf ben ik gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, houtrotreparatie en het aanbrengen van glasvezelbehang.

 

Mijn aanpak is persoonlijk en op maat. Ik begrijp dat elk project uniek is en daarom bespreken we uw wensen en eisen graag persoonlijk met u. Als u ervoor kiest om met mij samen te werken, krijgt u direct contact met mij als eigenaar van het bedrijf. Dit zorgt voor een efficiënte en vlotte communicatie en zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

 

Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen en bied garantie op al mijn werkzaamheden. Zo kunt u vertrouwen op de kwaliteit van ons schilderwerk. Door mijn jarenlange ervaring en vakkundigheid kan ik u verzekeren van een perfect resultaat.

 

Mijn klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. Ik ben werkzaam in de regio Meppel, maar ook daarbuiten kunt u mij inschakelen voor al uw schilderwensen. Bent u geïnteresseerd in mijn diensten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een offerte op maat. Ik help u graag met al uw schilderwerk!

bottom of page