top of page
the-creativv-BUDn0s7QteI-unsplash.jpg

Mijn diensten

Als ervaren schilder bied ik een breed scala aan diensten aan, waaronder binnen- en buitenschilderwerk, behangen, glaszetten en decoratieve technieken.

Binnen schilderwerk

Of het nu gaat om het verven van muren, plafonds, kozijnen, deuren of trappen, ik zorg voor een strak en duurzaam resultaat. Ik werk met hoogwaardige materialen en technieken om een mooie afwerking te garanderen die jarenlang meegaat.

Buitenschilderwerk

Het schilderen van de buitenkant van uw huis is niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor de bescherming van het houtwerk tegen weersinvloeden. Ik kan uw kozijnen, deuren, gevels en andere onderdelen van uw woning vakkundig schilderen en repareren waar nodig.

Behangen

Een nieuw behang kan uw interieur een hele nieuwe look geven. Ik kan u helpen bij het kiezen van het juiste behang en het vakkundig aanbrengen ervan. Ook kan ik uw oude behang verwijderen en de ondergrond voorbereiden voor het nieuwe behang.

Glaszetten

Het vervangen van kapotte of verouderde beglazing kan bijdragen aan een betere isolatie en een lagere energierekening. Ik kan verschillende soorten glas leveren en plaatsen, zoals isolatieglas, HR++ glas en veiligheidsglas.

Decoratieve technieken

Wilt u uw interieur net dat beetje extra geven? Ik heb ervaring met verschillende decoratieve technieken, zoals patineren, beton-, marmer- & rust-look en verschillende Italiaanse technieken van het merk Georgio Greasean. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en de beste toepassingen voor uw interieur.

bottom of page